• Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Ελλαδικό - γευσιγνωσία ουίσκι ελιές - Κύτταρο rock bar
  • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Ελλαδικό - γευσιγνωσία ουίσκι ελιές - Κύτταρο rock bar
  • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Ελλαδικό - γευσιγνωσία ουίσκι ελιές - Κύτταρο rock bar
  • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Ελλαδικό - γευσιγνωσία ουίσκι ελιές - Κύτταρο rock bar

Συμμετέχουμε στη γευσιγνωσία ελαιολάδου, ελιών και ουίσκι στο Κύτταρo

Μία πρωτότυπη ιδέα από το το Κύτταρο Rock bar στην Καλαμάτα, ένα από τα καλύτερα ουίσκι bar σε όλη την Ελλάδασε συνεργασία με  ελαιοτριβείο Ελλαδικό: Διοργανώνουν γευσιγνωσία επιλεγμένων ουίσκι από τη Σκωτία σε συνδυασμό με ελιές και ελαιόλαδο από τη μεσσηνιακή γη! Το καλύτερο προϊόν της Σκωτίας με το καλύτερο προϊόν της Ελλάδας παντρεύονται και δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Δοκιμάστηκαν:

  1. Knockando 12 y.o
    Χρονολογημένο single malt από το αποστακτήριο Knockando στο Speyside. Έχει ωριμάσει για 12 χρόνια και αυτό έχει αναδείξει την τυπικότητά του. Αναδύει όμορφα αρώματα γλυκών φρούτων και μπαχαρικών, διατηρώντας το χαρακτηριστικό καπνιστό στοιχείο του ουίσκι. Πίνεται σκέτο ή με μερικές σταγόνες μεταλλικό νερό.
  2. Tamdu 10 y.o
    Πολυβραβευμένο single malt από το Speyside που έχει παλαιώσει για 10 χρόνια σε βαρέλια από sherry. Υποδειγματικά στρογγυλό και γλυκόπιοτο, με τυπική αρωματικότητα και μεγάλη διάρκεια. Το «ρετρό» μπουκάλι του κλέβει πάντα τις εντυπώσεις. Απολαύστε το αυστηρά σκέτο
  3. Highland park 12 y.o
    Ένα από τα singlemalts αναφοράς, για τον “γλυκό”, μελένιο του χαρακτήρα και τη μεταξένια υφή στο στόμα. Πίνεται σκέτο ή με λίγο νερό, ακόμα και με ένα μικρό παγάκι.
  4. Ben nevis 10 y.o
    Δημοφιλές σπανιο single malt από τα Δυτικά Highlands
  5. Glenfiddich project xx
    Πρόκειται για την δεύτερη κυκλοφορία της πειραματικής σειράς του Glenfiddich, για την οποία συνεργάστηκαν 20 Malt Masters, από όπου και το όνομα ΧΧ. Καθένας από αυτούς επέλεξε ένα απόσταγμα από τα χιλιάδες που ωριμάζουν στα βαρέλια του αποστακτηρίου, και στη συνέχεια ο Malt Master Brian Kinsman πάντρεψε τα 20 αποστάγματα δημιουργώντας το συγκεκριμένο Whisky, το οποίο χαρακτηρίζεται από φρουτώδη αρώματα μήλου και αχλαδιού, βανίλια, χρυσή ζάχαρη και γλυκόριζα. Στο στόμα διαθέτει απαλή υφή και γευστικό βάθος, ενώ η επίγευση είναι μεγάλης διάρκειας με γλυκές νότες δρυός.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.